Over ons

Hartelijk welkom op de website van hoveniers­bedrijf Maul.  Hoveniersbedrijf Maul is al een aktief bedrijf sinds 1990.  Onder leiding van deheer Maul werken enthousiaste mensen dagelijks aan verschillende tuinen en plantsoenen voor particulieren, bedrijven en instellingen.  Wij willen u graag een indruk geven van ‘ons kunnen', via onze vernieuwde website.

Uw tuin 

Een website kan natuurlijk niet dezelfde indruk achterlaten als een geurende tuin of een vijver met planten en vissen. Toch kunt u hier even kijken wat wij kunnen doen voor uw tuin.  Verder zijn wij ook gespecialiseerd in beregening en bouwen wij schitterende veranda’s.  Van ontwerp t/m realisatie - wij verzorgen het graag voor u.
Kijk op de pagina "foto galerij" om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Een afspraak? 

Maak eens een vrijblijvende afspraak, bij voorkeur in uw eigen tuin. Want wij zijn een professionele hovenier en tuinarchitect die u beslist goede ideeën aan de hand kan doen voor een prachtige inrichting. Laat u inspireren door onze kennis van tuinen, bloemen en planten. Vanuit onze rijke ervaring kunnen wij u praktische tips geven die resulteren in een inrichting die volledig op uw budget en uw wensen is afgestemd.

Goed werk

Wanneer wij voor u het werk uitvoeren, dan weet u zeker dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Straatwerk dat er perfect bij ligt en een strak gazon, of geurende borders.  Kortom, bij hoveniersbedrijf Maul is uw tuin in professionele handen.

 

Werkgebied