Tuinen

Straks wilt u natuurlijk genieten in uw eigen tuin van alle jaargetijden in een aangename, kleurrijke omgeving. Misschien heeft u al goede voornemens om de tuin eens grondig onderhanden te nemen maar ziet u op tegen het vele en zware werk dat erbij komt kijken . Wellicht weet u nog niet hoe u het zal aanpakken. Dan is dit een goed moment om contact op te nemen met hoveniersbedrijf Maul.

Ieder zijn eigen tuin

U heeft waarschijnlijk uw eigen ideeën over hoe de ideale tuin eruit moet zien. Modern of klassiek, laat ons uw wensen voor uw tuin verwezenlijken zodat u het hele jaar door kunt genieten in een omgeving waar u zich thuis voelt en trots op bent.

Aanleg / Onderhoud

Na een afspraak te hebben gemaakt worden uw wensen uitgewerkt op tekening met een offerte waarin de berekening over de hele opdracht vermeld is en de benodigde materialen, dus niet op uurbasis.  Het is een bedrag voor de hele overeengekomen opdracht. U komt dus niet voor verrassingen te staan tenzij u later nog andere wensen erbij heeft. Deze worden dan apart berekend. Het ontwerp wordt bij u ingediend met voorstellen voor inrichting, herinrichting & materialen. Gaat u over tot aanleg / herinrichting, dan wordt een datum afgesproken en een tijdsduur. Mocht de opdracht onverhoopt langer gaan duren dan afgesproken dan leidt dit niet tot extra kosten.

Onderhoud

Als u na aanleg van de tuin, of in een later stadium ontdekt dat u eenvoudig de tijd of zin niet heeft voor periodiek tuinonderhoud, ook dan kunt u op ons rekenen. Zo voorkomen wij dat de werkzaamheden zich niet ophopen waardoor u uw tuinplezier niet zult verliezen. Uiteraard bespreken wij met u welke werkzaamheden u uit handen wilt geven en over welke periode. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudig grasmaaien of zwaarder onderhoud zoals snoeien en kappen. 

Materialen

Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van alle soorten materialen. Het is niet alleen maar gras, planten, bloemen en hekwerk maar er wordt gebruik gemaakt van alle soorten steen, beton, hout, glas, metaal, etcetera. U vertelt ons uw wensen en wij kijken of uitvoering hiervan mogelijk is.